Ndertojme Shtepine Tuaj

Sipermarrje ndertimi _Nga MARK FILIPI

              Nga themelet deri tek çatia!

   MARK FILIPI__dhe squadra e tij e ndertimit ju ofrojne eksperiencen disavjeçare ne fushen e ndertimit, te pasuruar edhe me detajet e punes dhe eksperiencen jashte vendit: _Ndertojme shtepi banimi, kapanone, lokale, e te tjera objekte sipas ezigjencave tuaja. Kemi armaturat dhe i veme vete, punojme hekurin dhe e pozicionojme, bejme betonin dhe hedhim me mjetet tona, ofrojme edhe transporte per materialet inerte. Si dhe montime parafabrikatesh ose pune te tjera qe kerkojne vinç, deri ne 32 ton e 35 m lartesi.

                 Na kontaktoni.

                               Ne mail :

postelmarkfilipi@gmail.com  ,     ne nr e telefonit : 

                   _00355682201473 __00355672046760,  ose  ne ,__00393200697800.

                                                                                                                                          Ne skype_ FILIPI Shpk          

 

              Modele lindore.

Video te Fundit

1072 views - 1 comment
1.
724 views - 1 comment
2.
621 views - 0 comments
3.
681 views - 0 comments